top of page

Nya uppdrag

March 14, 2020

Under årets första månader har jag glädjen av att få arbeta långsiktigt med några nya bolag!

Är Ordförande i Swedish exergy AB. https://www.swedishexergy.com/

Our technologies maximise the usable part of Energy and are therefore called Exergy technologies.

Exergy technologies are ideally suited for sustainable development by maximizing usable part of the energy and minimizing losses. Over the past 35 years we have developed our Exergy technologies and they are today used in a wide range of industries. Swedish Exergy AB is a turnkey supplier of Exergy Superheated Steam Dryer, Exergy Air Stream Dryer, Exergy Bed Dryer, Exergy Flue Gas Dryer, Exergy Forced Circulation Evaporator and Falling Film Evaporator systems. We provide complete engineering, turnkey delivery, design & consulting services.

Är Ordförande också i Solkapital AB. http://solkapital.se/

På Solkapital bygger vi energilösningar för framtiden där vinsterna är betydande: långsiktiga energibesparingar, bättre förutsägbarhet och en renare energiframtid för oss alla.Vårt upplägg är att skräddarsy förnybara energilösningar så att vi kan möta olika organisationers behov. Genom en mångfald av produkter och lösningar finner vi den optimala vägen fram baserad på de specifika förutsättningar som finns på respektive plats.Vi som driver Solkapital har projekterat, byggt, sålt samt äger vind- och solkraft som årligen producerar över 15 000 000 kWh. Vår drivkraft är att bidra till att göra Sverige till att av de första icke fossila länderna i världen.

Ledamot i Lightab https://lightab.com/se

Med passion för teknisk innovation och hållbara processer startade Lightab sin resa inom belysningsbranschen för drygt nio års sedan. Vårt fokus är att leverera optimal ljusupplevelse med ny innovativ teknik därför produktutvecklar Lightab i egen regi och deltar i spännande forskningsprojekt. Med engagerade samt kunniga medarbetar både i Sverige och utlandet levererar Lightab funktionella och hållbara belysningsprodukter samt system med förinstallerade drivdon och smidiga plug and play lösningar med multi funktionella uppgraderingar för ökat mervärde till våra globala kunder.


Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page