Follow Us

March 14, 2020

October 26, 2018

Please reload

Recent Posts

Vi närmar oss lansering för Videquus!

December 21, 2017

Mitt arbete för Videquus AB, intelligent kameraövervakning för häst, fortsätter parallellt liksom flera styrelseuppdrag.

 

Jag har nu utökat mitt arbete för Videquus AB då vi börjar närma oss en lansering av produkten. Under Gothenburg Horse Show 20-25 februari 2018 släpper vi den intelligenta kameran till försäljning! Under eventet finns vi som sponsorer till de svenska deltagarnas boxar där kameror är uppsatta för kontinuerlig övervakning! Vi deltar också i Hästföretagarforum som talare och berättar om vårt företags utvecklingsresa.

 

Den 17:e februari lanserar vi kameran inom travet. Då sponsrar vi ett V75 lopp på Axvalla. Kontakta mig gärna om du vill ha mer info om hur tekniken fungerar eller om du är intresserad att köpa en kamera.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archive

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon