December 22, 2017

Urkraft är ett kompetensutvecklingsföretag där vi direkt enas i samma värdegrunder. Här kommer jag arbeta som  Partneringledare i olika större byggprojekt.   Samverkansformen partnering växer ständigt och upplevs av många som ett positivt bidrag i samhällsutvecklingen.

Tanken med partnering är att alla aktörer får komma in tidigt i ett projekt, vilket gör att allas erfarenheter och kompetenser kommer till nytta på ett annat sätt än vid traditionella entreprenader. Arbetet med ständiga förbättringar intensifieras, antalet missförstånd minimeras och chansen att hitta kreativa lösningar ökar.

En riktig och väl genomförd partneringpr...

December 21, 2017

Mitt arbete för Videquus AB, intelligent kameraövervakning för häst, fortsätter parallellt liksom flera styrelseuppdrag.

Jag har nu utökat mitt arbete för Videquus AB då vi börjar närma oss en lansering av produkten. Under Gothenburg Horse Show 20-25 februari 2018 släpper vi den intelligenta kameran till försäljning! Under eventet finns vi som sponsorer till de svenska deltagarnas boxar där kameror är uppsatta för kontinuerlig övervakning! Vi deltar också i Hästföretagarforum som talare och berättar om vårt företags utvecklingsresa.

Den 17:e februari lanserar vi kameran inom travet. Då sponsrar vi ett V75 lopp på Axvalla. Kontakta mig gärna om du vill ha...

Please reload

Vi erbjuder professionell verksamhetsutveckling och affärsinriktat ledarstöd.